Lyssna
Anmälan är stängd.

Ansökningsseminarium för Erasmus+ samarbetspartnerskap

Vill din organisation arbeta med internationella samarbeten genom Erasmus+? I det här seminariet informerar vi under förmiddagspasset (kl. 9:00 - 12:00) om hur ni kan söka projektmedel för Erasmus+ samarbetspartnerskap. Vi går också igenom ansökningsformulären och vad som är bra att tänka på vid en ansökan.

Aktiviteter som ni kan söka bidrag för är bland annat planering/administration, nätverksevenemang och lärandeaktiviteter, möten för att utbyta erfarenheter och ta fram lärandematerial, anordna konferenser, informera om och marknadsföra era projektresultat.

Eftermiddagspasset (kl. 13:00 - 15:00) vänder sig till er som planerar att söka projektmedel för samarbetspartnerskap och har specifika frågor angående er ansökan. Ni som anmäler att ni vill delta i detta pass kommer att få ca 30 minuters individuell vägledning av en handläggare utifrån er projektidé och era projektspecifika frågor.

Observera att ni som vill delta på eftermiddagen behöver skicka en kort beskrivning av er projektidé samt era projektspecifika frågor till ka2partnerskap@uhr.se senast den 17 februari.

Anmälan

Anmäl dig senast 20 februari.

Anmälningsformulär till ansökningsseminariet

Agenda och länk till mötet skickas ut till er som har anmält er några dagar före mötet.

Logotyp Erasmus+ förenar och berikar