Lyssna

UHR deltar på SETT-dagarna

Kom och träffa Universitets- och högskolerådet på SETT-dagarna och lär dig mer om hur du kan använda eTwinning i undervisningen. eTwinning erbjuder Europas lärare ett online-nätverk och möjliggör internationella pedagogiska samarbeten.

Lärfestivalen SETT (Scandinavian Education Technology Transformation) är Skandinaviens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande, från förskola till gymnasieskola. Förutom eTwinning, som är ett digitalt online-nätverk, så informerar vi även om programmen Atlas, Nordplus, Ettårsprogrammet och Erasmus+.

Välkomna att träffa Universitets- och högskolerådet i monter A:23!

Läs mer om årets SETT-dagar 

Välkomna på mingel i UHRs monter

Kom och träffa AnnaCarin Fasting, förskollärare och eTwinningambassadör, och Emelie Hahn, språk- och SO-lärare och eTwinningambasadör. Båda jobbar innovativt med att kombinera eTwinning, Nordplus och Erasmus+.

Tid: 19 april, kl.18.00 – 20.00 (drop-in)
Plats: Monter A:23
Vi bjuder på dryck, tilltugg och trevligt nätverkande.
O.s.a senast 17 april till eTwinning@uhr.se

Delta på en snabbtitt live

En snabbtitt är namnet på eTwinnings korta informella webbinarier (cirka 15-20 minuter) där vi fokuserar på ett tema åt gången. Snabbtittarna är för dig som har en halvtimme över att bekanta dig med eller lära dig mer om något kring eTwinning.

Under SETT-dagarna har vi live-snabbtittar i vår monter A:23

  • Den 18 april kl. 15.00 presenterar vi eTwinning med tema Förskola tillsammans med eTwinningambassadören och förskolläraren Karin Ceder.
  • Den 19 april kl. 10.00 presenterar vi eTwinning med tema Förskola tillsammans med eTwinningambassadören och förskolläraren Karin Ceder.
  • Den 19 april kl. 15.00 presenterar vi eTwinning med tema Förskola tillsammans med eTwinningambassadören och förskolläraren AnnaCarin Fasting.
  • Den 20 april kl. 10.00 presenterar vi eTwinning med tema Internationella projekt tillsammans med eTwinningambassadören och språkläraren Ann-Sofi Forsell.
  • Den 20 april kl. 14.00 presenterar vi eTwinning med tema språkprojekt tillsammans med eTwinningambassadören och språk- och SO-läraren Emelie Hahn.