Lyssna
Anmälan är stängd.

eTwinningseminarium i Albanien för rektorer och gymnasielärare

Är du rektor eller gymnasielärare på ett yrkesgymnasium och vill utbyta erfarenheter med kollegor i andra europeiska länder? Nu finns chansen att delta i ett eTwinningseminarium i Berat, Albanien den 27-29 mars. Anmäl intresse senast den 15 februari

Om seminariet

Välkommen att söka plats på detta seminarium där rektorer och lärare inom gymnasial yrkesförberedande utbildning från olika länder i Europa samlas. Under seminariet lär ni känna varandra, delar idéer och goda exempel från verksamheten i era skolor och påbörjar eTwinningsamarbeten.

Under seminariet får du även lära dig mer om den Europeiska skolutbildningsplattformen, eTwinnings hemvist, och hur den kan bli en resurs för att utveckla de yrkesförberedande programmen på din skola.

Du som söker ska vara rektor och/eller lärare på en gymnasieskola med yrkesförberedande program. Syftet med din medverkan ska vara att vilja utveckla den yrkesförberedande undervisningen och stärka den internationella dimensionen genom samarbete på eTwinning.

Det är meriterande om du har registrerat dig på eTwinning före ansökningstillfället. Läs mer om hur du går till väga för att skapa ett konto.

Seminariet är på engelska. UHR bekostar resa och logi.

Anmälan

Välkommen med din anmälan senast den 15 februari.
Det finns plats för 2 deltagare från Sverige

Länk till anmälan 

Program

Program för mötet kommer senare