Anmälan är stängd.

Konferens: Internationell APL på Barn- och fritidsprogrammet - möjligheter till personlig och professionell utveckling

Har er skola Barn- och fritidsprogrammet? Vill ni skicka era elever på APL utomlands? Kom och inspireras av hur andra skolor finansierar och arbetar med internationell praktik och fortbildning.

Är ni nyfikna på att erbjuda eleverna APL utomlands? I år gör vi på UHR en särskild satsning för er som erbjuder Barn- och fritidsprogrammet för att upplysa om de möjligheter som finns för internationell APL.

Seminariet vänder sig endast till er som har Barn- och fritidsprogrammet på er gymnasieskola. Inspireras av andra skolor som redan har projekt som möjliggör internationell APL. De berättar om hur personlig mognad och yrkesmässig stolthet ökar hos eleverna. Ni får råd och tips om vad man behöver tänka på.

Det finns även möjlighet för personal på gymnasiet att utvecklas professionellt. Det kan vara yrkeslärare som praktiserar inom sitt ursprungsyrke inom Barn- och fritid eller en språklärare som jobbskuggar några dagar på en yrkesskola i Europa.

Under konferensen får du även information om finansiering från Atlas praktik, Erasmus+ mobilitet yrkesutbildning och Nordplus junior. Ni som deltar får träffa andra som erbjuder Barn- och fritidsprogrammet och diskutera just era behov. Ni får också möjlighet att ställa konkreta frågor till oss handläggare på UHR.

Anmäl dig redan nu

<a href="https://www.uhr.se/gdpr">Så här behandlar UHR personuppgifter</a>