Anmälan är stängd.

Konferens: Internationell APL på Bygg- och anläggningsprogrammet - personlig och professionell utveckling

Har er skola Bygg- och anläggningsprogrammet? Vill ni skicka era elever på APL utomlands? Kom och inspireras av hur andra skolor finansierar och arbetar med internationell praktik och fortbildning.

Är ni på er skola nyfikna på att erbjuda eleverna APL utomlands? I år gör vi på UHR en särskild satsning för er som erbjuder Bygg- och anläggningsprogrammet för att berätta om de möjligheter som finns för internationell APL.

Inspireras av andra skolor som redan har projekt som möjliggör internationell APL. De berättar om hur personlig mognad och yrkesmässig stolthet ökar hos eleverna. Du får råd och tips om vad ni behöver tänka på. 

Det finns även möjlighet för personal på gymnasiet att utvecklas professionellt. Det kan vara yrkeslärare som praktiserar inom sitt ursprungsyrke inom Bygg- och anläggning eller en språklärare som jobbskuggar några dagar på en yrkesskola i Europa.

Vi berättar om möjligheterna till finansiering från Atlas praktik, Erasmus+ mobilitet yrkesutbildning och Nordplus junior. Ställ konkreta frågor till oss handläggare på UHR och träffa andra som erbjuder Bygg- och anläggningsprogrammet och diskutera just era behov.

Anmälan

Du anmäler dig senast den 20 augusti:

Anmälan till konferensen Internationell APL på Bygg- och anläggningsprogrammet 20 september

Antalet platser är begränsat, "först till kvarn" gäller.