Lyssna
Anmälan är stängd.

Nordic Erasmus+ webinar on Alliances for Innovation

Välkommen till ett webbinarium med fokus på information om Erasmus+ innovationsallianser och riktar sig till organisationer inom högre utbildning och yrkesutbildning. UHR arrangerar webbinariet tillsammans med programkontoren i Finland, Danmark och Norge.

Syftet med Erasmus+ innovationsallianser är att stärka Europas innovationskapacitet genom att främja innovation i samarbete inom högre utbildning, yrkesutbildning och det bredare socioekonomiska sammanhanget. Organisationer med tidigare erfarenhet av utbildningssamarbeten inom exempelvis Erasmus+ småskaliga partnerskap eller samarbetspartnerskap kan med fördel använda programmet för att skala upp projektidéer samt utveckla existerande och nya samarbeten.

Mötet kommer att hållas på engelska och ger tillfälle till en mer ingående förståelse av programmet, 2023-års utlysning och är en chans att höra mer från nordiska organisationer med erfarenhet från Erasmus+ innovationsallianser.

Anmäl dig till webbinariet

Länk till anmälan

Vi rekommenderar även att du deltar på EU-kommissionens möte den 9 mars där du får mer teknisk information om programmet.

Mer information och anmälan till mötet den 9 mars hittar du här