Saco Studentmässa är Sveriges största mötesplats för studieval efter gymnasiet. I år arrangeras mässan digitalt den 24 - 27 november. Universitets- och högskolerådet deltar med en digital monter där vi erbjuder information och webbinarier. Våra medarbetare svarar på frågor i chatten under mässdagarna, kl. 9-12 och kl. 13-16.

Saco Studentmässa är Sveriges största mötesplats för studieval efter gymnasiet. I år arrangeras mässan helt digitalt. Universitets- och högskolerådet deltar med en digital monter där vi erbjuder information och webbinarier om högskolestudier och anmälan. Du som besökare kan få information, lyssna på webbinarier och ställa frågor i vår chatt om högskolestudier i Sverige och utomlands via våra utbytesprogram.

Webbinarier för både elever och studievägledare

Om du vill veta mer om högskolestudier och hur du anmäler dig är du välkommen till ett av våra webbinarier. Där ger vi konkreta råd och tips inför högskolestudier och anmälan. Har du siktet inställt på utlandsstudier kan du besöka vårt webbinarium om att studera utomlands genom UHRs utbytesprogram. Vilka möjligheter finns, hur kan man söka, kostar det någonting och vilka är vinsterna?

Välkommen att besöka och ställa frågor till oss!

Saco Studentmässa webbplats Leta fram UHR som digital utställare.