Lyssna
Anmälan är stängd.

Tänd språkgnistan! Europeiska språkdagen för alla språklärare

Den 26 september välkomnar vi dig som är språklärare till Europahuset i Stockholm för att gemensamt uppmärksamma den Europeiska språkdagen. Kom och lyssna på intressanta föreläsningar, delta i workshops och nätverka. Anmäl dig senast den 1 september.

När: 26 september 2022

Tid: 9.00-15.00, vi bjuder på lunch och kaffe

Plats: Europahuset i Stockholm

Målgrupp: Språklärare inom alla stadier och inom samtliga utbildningsområden

Om Europeiska språkdagen

Europeiska språkdagen är en aktivitet för språklärare med ett tydligt syfte att lyfta språkliga aktiviteter för skolor och lärare i Europa.

I år samarbetar Universitets- och högskolerådet med EU-kommissionen kring en heldag på Europahuset med temat "inkludering, internationalisering och innovation inom språkundervisning i Sverige".

Kom till Europahuset i Stockholm den 26 september och lyssna på intressanta föreläsningar och delta i worshops på temat internationellt samarbete och stöd för språkundervisning.

Vi på Universitets- och högskolerådet informerar om programmet Erasmus+ och dess möjligheter för just dig som språklärare och även representanter från EU-kommissionen och flera ambassader kommer vara på plats.

Och kanske viktigast av allt: prata och nätverka med varandra om hur vi tillsammans kan stärka våra språk genom att utbyta erfarenheter.

Program och anmälan

Deltagandet är kostnadsfritt, men sent återbud med ogiltig anledning eller ”no show” debiteras då vi bjuder på lunch.

Hela programmet till Europeiska språkdagen

Anmäl dig senast den 1 september:

Anmälan Europeiska språkdagen på Europahuset 26 september

Deltagarantalet är begränsat och vi förbehåller oss rätten att stänga anmälan när kvoten är fylld. Har du anmält dig och får förhinder, vänligen avboka senast den 12 september så vi kan erbjuda din plats till någon annan.

Varmt välkommen till den Europeiska språkdagen!