Gå till huvudinnehåll

Gymnasieelever i eTwinningprojekt har nu chans att vinna resor till andra länder i Europa. Move2Learn, Learn2Move heter tävlingen som initierats av EU-kommissionen.

Upplev hur det är att bo i Europa

Målet är att ungdomar ska få uppleva vad det innebär att bo i Europa och den positiva inverkan Europeiska unionen har på livet för europeiska medborgare och deras nära grannar.

Förutom att upptäcka andra kulturer blir de som deltar också mer medvetna om sitt koldioxidavtryck. De ska ta hänsyn till ett högsta tröskelvärde för koldioxidutslätt under resan, och kommer att få välja transportmedel därefter.

Ansök senast 30 juni

Ansökan är öppen mellan den 20 mars och den 30 juni 2017. Du ansöker via ett särskilt onlineformulär som du fyller i tillsammans med ansökan om National Quality Label.

Mer om tävlingen

Du hittar mer information om tävlingen på eTwinningbloggen:

Move2Learn, Learn2Move på eTwinningbloggen

Move2Learn, Learn2Move lanseras inom ramen för jubileumsåret Erasmus 30 år. Initiativet är initierat av EU-kommissionen och ger europeiska eTwinningprojekt möjlighet att tävla om resor till andra länder inom programmet Erasmus+ - exempelvis för att hälsa på er eTwinningpartner.