Anmälan är stängd.

Webbinarium: En snabbtitt på användbara digitala verktyg för eTwinningprojekt

En snabbtitt på … är namnet på eTwinnings korta informella webbinarier (cirka 30-40 minuter) där vi fokuserar på ett tema åt gången. En av höstens första snabbtittar handlar om användbara digitala verktyg för eTwinningprojekt. Välkommen med! Anmäl dig senast 25 augusti.

Snabbtittarna är för dig som har en halvtimme över att bekanta dig med eller lära dig mer om något kring eTwinning. Det går också bra att föreslå nya teman för oss i eTwinningteamet.

Vid dagens webbinarium visar vår eTwinningambassadör Annie Bergh några digitala resurser som hon själv använt i sina eTwinningprojekt eller som hon lärt känna genom eTwinning, och kan rekommendera. 

Obs! Denna snabbtitt handlar inte om de verktyg som finns inbyggda i eTwinningplattformen eller på projektytan Twinspace, utan om utomstående digitala verktyg. 

Anmäl dig senast 25 augusti:

Anmälan till En snabbtitt på användbara verktyg för eTwinningprojekt

Webbinariet hålls genom Zoom. Vi skickar dig som deltar länken cirka en dag innan webbinariet. Om du inte får länken, kolla då först din skräpkorg. Hör av dig till oss på eTwinning@uhr.se om du inte hittar den.