Välkommen till vårt webbinarium där vi går igenom funktionerna i Mobility Tool+. Genomgången riktar sig särskilt till dig som inte tidigare har arbetat i verktyget, eller som använt verktyget mycket lite och behöver lära dig mer.

Vi går igenom funktioner och hantering för mobilitetsprojekt inom högre utbildning, alltså Erasmus+ mobilitet högre utbildning och Erasmus+ utomeuropeisk mobilitet högre utbildning.

Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Så ansluter du dig

Webbinariet sänds på nätet i mötesverktyget Adobe Connect. Du behöver inte ladda hem något program – verktyget är helt webbaserat.

Länk till webbinariet och inloggning

Skriv ditt namn i fältet "Name" och klicka på "Enter Room". Under webbinariet kan du skriva frågor i chatt-fönstret och vi kommer att besvara dem direkt. Du är även välkommen att skicka in dina frågor i förväg eller i efterhand till vår funktionsbrevlåda eplushogre@uhr.se.

Adobe Connect - webbinarium funktioner i Mobility Tool+

Praktiska tips

För att kunna delta behöver du ha en dator med stabil internetuppkoppling. När du är inne i mötesrummet rekommenderar vi att du kontrollerar ljudet genom "Audio Setup Wizard" för att se till att din dators högtalare fungerar som de ska.

Länken är öppen och du kan med fördel även testa att du kommer in redan nu. Du får gärna vara på plats några minuter före webbinariet för att testa din uppkoppling.

Vi kan inte ge någon teknisk support. Om du har frågor gällande teknik ber vi dig vända dig till den som är it-ansvarig vid din organisation.

Varmt välkommen!