Nyhetsbrev och lokala utskick direkt till din e-postbrevlåda.

Vårt nyhetsbrev går ut till alla prenumeranter tre till sex gånger per termin. I nyhetsbrevet tar vi upp aktuella händelser som rör många. Det kan handla om nationella seminarier, seminarieserier, nya metoder och material, inspirerande exempel från skolor som arbetar med lärande för hållbar utveckling eller reportage med intressanta personer.

Däremellan gör vi en del lokala utskick om seminarier som äger rum nära dig. Därför är det bra om du anger i vilken kommun du bor.

Du kan självklart avregistrera dig från utskicken när du vill. Klicka på "avprenumerera" i det utskick du fått senast.

Nyhetsbrev

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att Universitets- och högskolerådet (UHR) sparar den i syfte att skicka Den globala skolans nyhetsbrev till dig. E-postadressen kommer endast att användas för detta syfte och raderas i våra listor när du avslutar din prenumeration. 

Vill du avsluta din prenumeration kan du kontakta oss på denglobalaskolan@uhr.se eller klicka på avanmälningslänken i nyhetsbrevet.

UHR är en statlig myndighet och lyder under offentlighetsprincipen. Det innebär att vi kan bli skyldiga att lämna ut e-postadresser till den som begär att få ut dem.