Gå till huvudinnehåll
Anmälan till seminariet är stängd.

Nätverksträff för nätverket för lärande om hållbara städer och regioner. Om rektors och skolorganisationens roll i lärandet för hållbar utveckling.

Välkommen till en nätverksträff där du får ta del av flera års studier vid Karlstads universitet om hur skolor arbetar med lärande för hållbar utveckling för att höja kvaliteten på sin utbildning. Medverkar gör Anna Mogren, regionansvarig för Den globala skolan, doktorand vid Karlstad universitet och en av forskarna bakom studien. Dessutom berättar en av rektorerna som intervjuats av forskarna - Börje Persson, rektor vid Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke - om sitt arbete med globala frågor och mänskliga rättigheter.

Anmälan

Anmäl dig till seminariet via extern länk. Länk till anmälan

Ytterligare kontaktuppgifter

Caroline Petersson, Chalmers
caroline.petersson@chalmers.s

Om nätverket

Nätverket för lärande om hållbara städer och regioner (Lär-SUD) är ett nätverk av lärare, pedagoger, skolledare och akademiker som är intresserade av forskning om och fortbildning inom hållbar stadsutveckling. Syftet är bland annat att bidra till tätare kontakter mellan lärare, pedagoger och forskare samt till stärkt forskning och undervisning om hållbar stadsutveckling