Anmälan är stängd.

Vad vill de radikala nationalisterna i Europa? Och hur arbetar de?

Seminarium i Karlskrona

Varmt välkommen till en eftermiddag där du får veta mer om centrala aktörer inom den radikalnationalistiska miljön i Europa och deras strategier och idéer. Vi bjuder på två föreläsningar, samtal och gruppdiskussioner och lägger särskild vikt vid desinformation, propaganda och fenomenet ”fake news”.

Medverkande

Haris Grabovac, EXPO Medverkande
Haris Grabovac föreläser om nationalism, högerextremism och konspirationism. Han arbetar huvudsakligen med aktörer inom civilsamhället och skolan och har tidigare erfarenheter av bland annat antirasistisk organisering. Expo är en religiöst och partipolitiskt obunden stiftelse. Deras vision är ett samhälle där rasistiska idéer saknar inflytande.

Bosse Hellström, Den globala skolan Medverkande
Bosse Hellström är lärare på gymnasiet och regionansvarig för Den globala skolan. Han presenterar material och andra resurser som UHR och andra organisationer kan erbjuda skolan.

Behandling av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i samband med seminariet. Uppgifterna sparas i ett år. Mer information om hur UHR behandlar personuppgifter finns på www.uhr.se

Tänk på allergiker och överkänsliga

Kom doftfri till våra seminarier.