Gå till huvudinnehåll
Anmälan är stängd.

Välkommen till en halvdag med FN-tema!

Seminarium i Stockholm

Vill du bygga på dina kunskaper om FN och få med dig det du lärt tillbaka till klassrummet? Vill du hitta inspirerande övningar, digitala plattformar och annat material för att lyfta FN-relaterade frågor med dina elever? Då är det här dagen för dig!

På internationella lärardagen 5 oktober bjuder FN-familjen in till en halvdag med FN-tema. Du kommer bland annat få tips på hur du kan lyfta FN-dagen i skolan, ta del av information från Sida, mingla med FN-familjen i Sverige och ställa viktiga frågor och hitta nya idéer till klassrummet genom de olika organisationernas eget lärar- och skolmaterial. Medverkar gör bland andra Carl Skau, Sveriges ambassadör och biträdande representant i FN:s säkerhetsråd, Malin Persson, Svenska FN-förbundet, Anders Rönquist, enhetschef för multilaterala samordning på Sida och Sara Mellgren från FN-skolan Rudbecksgymnasiet i Tidaholm.

Kom i god tid. Registreringen börjar kl 9:00 och samtidigt ordnar FN-familjen en minimässa där du har möjlighet att ta del av material, lärarhandledningar och annat.

Varmt välkommen!

Behandling av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i samband med seminariet. Uppgifterna sparas i ett år. Mer information om hur UHR behandlar personuppgifter finns på www.uhr.se

Tänk på allergiker och överkänsliga

Kom doftfri till våra seminarier.