Gå till huvudinnehåll
Anmälan är stängd.

En förmiddag om de globala målen för hållbar utveckling och hur du kan arbeta med dem i förskolan, skolan och på fritids.

Seminarium i Umeå

På programmet

De globala målen
Vi lyfter det globala hållbarhetsperspektivet och fokuserar särskilt på barns rättigheter och vilka pedagogiska material som finns att tillgå. Vi diskuterar globala målen för hållbar utveckling och hur vi kan skapa ett lärande som ger barn och elever en ökad handlingskompetens i en alltmer komplex och globaliserad värld.
Mathias Demetriades, Den globala skolan

Film i lärandet
Bra film gör mer än bara förklarar. Bra film rör och berör, skapar förståelse, perspektiv och engagemang. Och det är precis vad de globala målen för hållbar utveckling behöver. För att vi ska nå målen måste alla känna till dem och film är en enkel metod och en bra ingång till ett samtal om globala frågor - oavsett hur gammal du är. Nu presenterar Filmcentrum sitt projekt ”Globala målen genom film” även för en yngre målgrupp.
Luna Nilsdotter, Filmcentrum

Varmt välkommen!

Obs! Under eftermiddagen arrangerar vi en fortsättning på seminariet endast för förskollärstudenter. Du som går på förskollärarutbildningen och vill delta även under eftermiddagsseminariet måste anmäla dig även till det. Till eftermiddagens seminarium

Behandling av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i samband med seminariet. Uppgifterna sparas i ett år. Mer information om hur UHR behandlar personuppgifter finns på www.uhr.se

Tänk på allergiker och överkänsliga

Kom doftfri till våra seminarier.