Inspirationsdag för alla som jobbar med vuxnas lärande

Hallå där...Helena Wallinder, handläggare på avdelningen för internationellt samarbete, i oktober hålls en inspirationsdag för alla som jobbar med vuxnas lärande, varför ska man anmäla sig till den?

Helena Wallinder, handläggare på UHR.

- Tanken med dagen är att framförallt inspirera dem som arbetar med vuxnas lärande och yrkeslärande för vuxna till att göra det med en internationell dimension. De som kommer får information om UHR:s många möjligheter till internationella samarbeten och hur man går tillväga för att ta del av dessa.

Vad står på programmet?

- Korta presentationer om våra samarbetsprogram och goda exempel från personer och organisationer som deltagit i dem. Vi kommer även att lyfta digitala samarbetsverktyg som den europeiska plattformen EPALE som är en unik digital mötesplats för alla som arbetar med vuxnas lärande. 

Inspirationsdagen hålls den fjärde oktober i Stockholm. Sista dagen för att anmäla sig är den 21 september men anmäl ditt intresse redan nu så skickar vi programmet direkt med e-post samt en påminnelse i god tid innan konferensen.

För anmälan och information: inspirationsdag om internationella samarbeten