Nu lanserar vi nya utbyten.se, med ny design, struktur och nya funktioner som ska hjälpa dig att söka och delta i de internationella utbytes- och samarbetsprogrammen.

Idéerna bakom nya Utbyten.se bygger till stor del på synpunkter och återkoppling vi fått från våra besökare, ansökare och projektdeltagare genom åren. Men det handlar också om teknisk uppgradering för att möta dagens krav på tillgänglighet och mobilanpassning.

Ny design och struktur

Sajten har fått en helt ny design med ett tydligare och rakare formspråk som tar in Utbyten.se i UHR:s grafiska profil. Strukturen har också ändrats med fokus på att webbplatsen ska vara en mer renodlad vägledande plattform för dig som söker projektmedel från oss.

Lättare att hitta program som passar dig

Vi har utvecklat en ny programguide, "Hitta rätt program". Den hjälper dig att matcha dina och din organisations idéer och behov med rätt program. Träffresultatet gör det också enklare att snabbt jämföra olika program.

Tydligare process och steg-för-steg-guider

Själva programmen är förstås det centrala innehållet på sajten. Här har vi gjort mycket för att försöka presentera dem på ett överskådligare sätt, och för att tydliggöra hela processen. Från att du ska skicka in en ansökan till att du lämnar slutrapport. För de mer detaljerade stegen – som till exempel hur du fyller i en ansökan – har vi utvecklat nya digitala steg-för-steg-guider.

Det finns också en ny inloggningsfunktion som kommer ihåg var i processen du befinner dig, så att du snabbt kommer tillbaka där du var när du återvänder till sajten.

Förbättrad sökfunktion

Sökfunktionen på webbplatsen är ytterligare en av de saker vi satsat lite extra på. Vi har ett omfattande innehåll och sökfunktionen kommer göra det lättare för dig att hitta det du letar efter.

Kontakta oss!

Har du frågor eller synpunkter på nya utbyten.se? Kontakta oss gärna på e-post: utbyten(at)uhr.se

Välkommen!