Lyssna

Atlas konferens

Verksamhetsområde:
Skola och förskola, Vuxnas lärande, Yrkesutbildning
Aktivitet:
För personal: Konferens med mera
Var i världen:
Norden och Baltikum, Inom EU/ESS, Utanför EU/ESS
Just nu går det inte att ansöka till programmet.

Genom Atlas konferens kan lärare och rektorer delta i eller medverka vid internationella konferenser i hela världen. Du och dina kollegor får möjlighet att dels besöka en konferens utomlands för att lära, dels medverka genom att hålla ett föredrag, leda en workshop eller ha en utställning. En internationell konferens är ett bra tillfälle att byta erfarenheter och lära av kollegor från hela världen – kunskaper som sedan kan spridas i den egna undervisningen. Förskolor, skolor, gymnasieskolor och andra skolenheter inom skolväsendet kan alla söka.

Mer om programmet

Här får du en övergripande bild av programmet där vi går igenom vilka organisationer som kan söka, möjliga samarbetsländer samt det övergripande syftet med Atlas.

Ansök till programmet

Det är möjligt att söka till Atlas konferens en gång per år. Här går vi igenom vilka som kan söka, vad du ska tänka på innan du ansöker och hur ansökan går till.

För dig med beviljad ansökan

Efter att ni deltagit vid en konferens ska ni skicka in en rapport till oss. Här berättar vi vad du ska tänka på. Vänta gärna en tid så att du kan beskriva ert arbete med att utveckla verksamheten och sprida resultaten.

Atlas är ett program finansierat av svenska staten.