Lyssna

EPALE

Verksamhetsområde:
Vuxnas lärande, Yrkesutbildning, Övriga organisationer
Aktivitet:
För personal: Kurs, fortbildning, Konferens med mera För verksamheten: Hitta samarbetspartner
Var i världen:
Norden och Baltikum, Inom EU/ESS
Ingen ansökan behövs Du kan kostnadsfritt registrera dig för att samverka med andra användare.

EPALE är en digital mötesplats för alla som arbetar med vuxnas lärande inom Europa. Du som är vuxenutbildare inom formellt, icke-formellt och informellt lärande kan delta. Här hittar du fortbildningskurser och samarbetspartners, du kan nätverka med kollegor i Europa liksom dela goda exempel, nyheter, länkar och rapporter. Som EPALE-medlem får du tillgång till tusentals resurser relaterade till vuxenutbildning. Du kan också hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna och utvecklingen inom vuxenutbildningssektorn i Europa. Den omfattande databasen växer ständigt.

Registrera dig på EPALE

Du kan kostnadsfritt registrera dig på EPALE för att samverka med andra användare. För att bli medlem behöver du ett EU-login.

Registrera dig på webbplatsen EPALE

Skapa EU-login

Vilka fördelar finns?

De två huvudstråken är att hämta och kommunicera - du hämtar information i texter och länkar och du finner kollegor runt om i Europa att samverka med på olika sätt.

Hur du engagerar dig

Du kan enkelt och kostnadsfritt registrera dig på EPALE för att samverka med andra användare. Delta i diskussioner, kommentera innehållet och sprid ordet bland dina kollegor.

Logotyp Medfinansieras av Europeiska unionenLogotyp EPALE