Du kan enkelt och kostnadsfritt registrera dig på EPALE för att samverka med andra användare. Delta i diskussioner, kommentera innehållet och sprid ordet bland dina kollegor.

Skapa en EPALE-profil

Gör det enkelt att nätverka med kollegor på webbplatsen genom att inkludera så mycket information som möjligt i din profil. Berätta om dina yrkesmässiga kunskaper, intressen eller pågående projekt.

Dela dina tankar

Om du är intresserad av att blogga kan du dela dina tankar kring vuxenutbildning och vuxnas möjligheter till livslångt lärande i alla dess former. Med några få klick kan du föreslå ett blogginlägg för publicering. Besök EPALE:s bloggsektion för att komma igång!

Delta i diskussioner

EPALE består av fem tematiska huvudområden med flera underteman som

  • validering av tidigare lärande
  • grundläggande färdigheter
  • icke-formellt och informellt lärande
  • yrkesmässig fortbildning av personal
  • personer med funktionsvariation.

Använd de olika temaområdena för att hitta den information som intresserar just dig. Du kan kommentera innehållet och delta i olika diskussionsforum.

Håll gemenskapen uppdaterad

Har du tagit fram en intressant rapport? Lärt dig en ny metod eller har information om ett kommande evenemang inom vuxenutbildningen? Att dela den informationen på EPALE är enkelt. På ett par minuter lägger du in nytt innehåll och sprider ordet bland dina kollegor. Besöka EPALE:s nyhets-, resurs- eller evenemangssektion för att få veta mer.