Gå till huvudinnehåll

Seminariet vänder sig till dig som arbetar med stöd och vägledning till vuxna som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Plats för seminariet är Hertogenbosch, Nederländerna den 6-8 oktober 2019. Du anmäler dig senast den 31 augusti.

Om seminariet

Du får här möjlighet att dela och ta del av erfarenheter och arbetssätt som stärker möjligheterna att komma in på arbetsmarknaden. Fokus ligger på tre grupper: unga vuxna som inte studerar, är i arbete eller praktik (NEETs), vuxna med vissa funktionsvariationer och vuxna som saknar eller har bristande grundläggande färdigheter.

Du fördjupar dig i temat vägledning till arbetsmarknaden, nätverkar med kollegor från övriga kollegor och diskuterar idéer för ett framtida projekt på temat. Du kan vara ny som ansökare eller har ett pågående projekt som du vill utveckla.

Program

Programmet för seminariet består av tre delar: att lära känna varandra, inspiration och arbetspass. Seminariet börjar den 6 oktober klockan 17:00 och avslutas den 8 oktober klockan 14:00. En guidad tur i staden finns också med i programmet.

Anmälan

Du anmäler dig senast den 31 augusti:

Anmälan till kontaktseminarium i Hertogenbosch, Nederländerna den 6-8 oktober 2019

Du skickar din anmälan till tca@uhr.se

Totalt två platser är reserverade för svenska deltagare.

Om du blir antagen

Blir du antagen till seminariet skickar vi dig ett mejl med beslutet och en länk där du ska registrera dig. Du får då också mer information om resebokning etcetera.

Bidragsnivåer

Hur mycket du kan få i resebidrag beror på hur långt du behöver resa. Kostnaden för seminariet och ditt boende betalar vi.

Ekonomi och bidragsnivåer

Så fungerar det

Mer om hur det fungerar att delta i ett studiebesök/kontaktseminarium