Gå till huvudinnehåll

Erasmus+ strategiska partnerskap skola - mellan olika typer av organisationer

Ett strategiskt partnerskap ger er organisation möjlighet att samarbeta med organisationer i andra europeiska länder kring olika sätt att utveckla skolan.

Aktuellt om Brexit

Storbritannien deltar i Erasmus+ under hela programperioden (2014-2020).

Aktuellt om Brexit på British Councils webbplats

Nyttiga resurser

Är en digital plattform för skolsamarbete. Här kan du dela resurser, diskutera idéer, hitta samarbetspartners och utveckla samarbetsprojekt. Genom eTwinning kan du och din klass samarbeta med lärare och elever runt om i Europa. Ni väljer själva hur ni ska lägga upp arbetet för att nå läroplanens mål. Det är även möjligt att starta ett projekt med en klass i Sverige. Gå med du också!

eTwinning - digital plattform för skolsamarbete

Om du vill veta mer om utbildningssystemen och utbildningspolitiken i Europa kan du använda Eurydike. Eurydike är ett nätverk för information om utbildningssystem och utbildningspolitik i Europa, med uppgift att stödja och utveckla informationsutbyte inom dessa områden.

Eurydike - om utbildning i Europa på uhr.se

En webbportal för dig som arbetar inom skolområdet. Här hittar du vägledning, stöd och verktyg liksom nyheter, goda exempel, guider och nyttiga länkar. Portalen fungerar som en internationell knytpunkt för skolor där du kan ta del av och dela med dig av idéer, inititativ, åtgärder och resursmaterial. Allt för att göra det möjligt för alla att lyckas i skolan. Du kan också söka samarbetspartner, kurser och platser att jobbskugga och undervisa vid.

School Education Gateway

Kontakta oss

Du når oss på e-post:

  • ka2partnerskap(at)uhr.se

Har du frågor om Mobility Tool+ mejlar du till:

  • erasmusplus(at)uhr.se

Eller ställ din fråga och följ oss på Facebook:

Utbyten på Facebook

Vi jobbar med Erasmus+ strategiska partnerskap skola - mellan olika typer av organisationer:

  • Lisa Rannikko, 010-470 03 81
  • Jessica Hintze, 010-470 04 85

Logotyp Erasmus+
EU:s program för utbildning, ungdom och idrott.