Under 14 - 16 oktober kraftsamlar hela Europa i en gemensam manifestation; ErasmusDays. Tanken är att alla som har erfarenheter av Erasmus+  på olika sätt visar upp sina Erasmus+ mobiliteter och projektsamarbeten under dessa tre dagar. Förra året organiserades drygt 5000 aktiviteter i 84 länder under ErasmusDays. Du och din organisation deltar väl i år?

Logotyp ErasmusDays 2021

Även i år är förutsättningarna för stora publika event under ErasmusDays till viss del begränade och  måste anpassas därefter. Men trots det, eller kanske just därför, är det extra relevant att belysa vikten av Erasmus+ och hur  utbildningssamarbeten mellan länder i Europa är en väg framåt.

Ta vara på ErasmusDays och visa upp era Erasmus+ projekt och hur dessa har berikat er organisation, elever, studenter och inte minst lärare och vad det betyder att förenas med andra européer. Det kommer att inspirera fler att vilja delta!

Delta i ErasmusDays!

Vill din skola eller organisation delta i ErasmusDays 2021? Läs mer och registrera er på webbplatsen www.erasmusdays.eu. Där finns mycket information och en Europakarta där ni kan publicera era aktiviteter och event.  Genom att lägga upp era aktiviteter på Europakarten bidrar ni till en stor bild över Erasmus+ betydelse för lärare, elever, studenter över hela Europa och utanför.

Ladda ned kommunikationsmaterial

www.erasmusdays.eu hittar ni också exempel på roliga, utvecklande och inkluderande aktiviteter att inspireras av, liksom ett "kommunikationskit". Det innehåller material som affischer, en "selfie wall" och logotyper, allt kan laddas ner kostnadsfritt.  

Sprid via sociala kanaler, tagga #ErasmusDays

Dela gärna med er av era erfarenheter från Erasmus+  och de aktiviteter eller event som ni arrangerar i era sociala kanaler, använd hashtagen #ErasmusDays.

Logotyp Erasmus+ förenar och berikar