Lyssna

Våra workshops och hur du bokar

På en typisk workshop visar vi hur du som lärare/pedagog kan använda dig av eTwinningnätverket. Vi berättar också om vilka slags samarbeten andra lärare genomfört. Ibland deltar även en erfaren eTwinnare som kan berätta om sin eTwinningresa.

Till workshopen hör även en hands on-del där du som deltar får tid att logga in på nätverket och själv prova dig fram. På en workshop finns också möjlighet att ställa frågor och att prata ihop sig med kollegerna.

 eTwinningteamet på UHR håller presentationer och workshops både på digital och fysisk väg. Fokus ligger på interaktivitet, diskussion och reflektion.  Även våra eTwinningambassadörer håller presentationer och workshops.

Det är helt enkelt ett bra sätt att komma igång och få handfast vägledning!

Boka en workshop

Det är kostnadsfritt att boka in en eTwinningworkshop. För en workshop eller presentation med ambassadör krävs minst åtta deltagare. För ett event som hålls av supportcentret från Universitets- och högskolerådet behövs minst 15 deltagare. Vid länkmöten kan vi flexa med minimiantalet.

Fyll i vårt bokningsformulär så kontaktar vi dig:

Boka en eTwinningworkshop (webropol)

Det går också bra att kontakta oss per mejl på eTwinning@uhr.se. Eller att ta kontakt med någon av våra ambassadörer direkt: Våra eTwinningambassadörer.