Gå till huvudinnehåll

Seminarium för vuxenutbildare om kulturarv för lärande

Tema för seminariet Cultural heritage and heritage learning är kulturarv som en gemensam utgångspunkt för lärande och interkulturell dialog. Plats för seminariet är Jamtli i Östersund den 16-18 oktober 2018. Du anmäler dig senast den 14 september.

Vem som kan delta

Seminariet vänder sig till dig som arbetar för vuxnas möjligheter att lära livet ut. Du är vuxenutbildare eller "vuxenbildare". Du ska ha intentionen att genomföra ett Nordplus vuxen-projekt.

Om seminariet

Syftet med seminariet är att hitta partners för framtida Nordplus vuxen- projekt, att utveckla projektidéer och nätverk och att påbörja planeringen av ett Nordplus vuxen-projekt med temat kulturarv. Under seminariet diskuterar du tillsammans med övriga deltagare bland annat frågorna:

Du som deltar får här möjlighet att planera samarbeten för att skapa nya vägar att utbilda och bilda genom nordiskt-baltiskt samarbete.

Anmälan

Du anmäler dig senast den 14 september.

Totalt fem platser är reserverade för svenska deltagare. För anmälan, se nedan under Mer information och anmälan.

Om du blir antagen

Blir du antagen till seminariet skickar vi dig ett mejl med mer information. Bland annat får du veta mer hur du får tillgång till den specifika sidan på EPALE-webbplatsen som öppnas för deltagarna i seminariet.

Bidragsnivåer

Hur mycket du kan få i resebidrag beror på hur långt du behöver resa. För svenska deltagare finns möjlighet till ersättning på upp till 100 euro. Kostnaden för seminariet och ditt boende betalar vi.

Mer information och anmälan

Nordplus vuxen kontaktseminarium om kulturarv på nordplusonline.org (engelska)