Följ oss i sociala medier. Här hittar du Universitets- och högskolerådets sociala kanaler inom internationellt samarbete och utbyte.

Utbyten i sociala medier

Facebook

Facebook logotypFacebooksidan "Utbyten • Universitets- och högskolerådet" ger vi information och svarar på frågor om de internationella samarbetsprogram som vi ansvarar för. "Gilla" sidan för att få löpande uppdateringar om aktuella ansökningsomgångar, tips, evenemang och andra aktiviteter.

Utbyten på Facebook

Youtube

Youtube logotypUHR:s Youtube-kanal innehåller vårt rörliga material. Informationsfilmer, instruktionsfilmer, inspirationsfilmer intervjuer, livesändningar, med mera.

Universitets- och högskolerådets Youtube-kanal

Universitets- och högskolerådet på Twitter

Twitter logotypPå Universitets- och högskolerådets gemensamma Twitter får du information om aktiviteter och aktuella frågor för hela myndigheten. Och du kan följa våra större konferenser, som exempelvis IDA-dagarna och Skolan möter världen. Vi retweetar även andra inlägg som är intressanta i koppling till vår verksamhet.

Universitets- och högskolerådet på Twitter

Här finns vi också

eTwinning Sverige på Facebook

Facebook logotypeTwinning är en webbplattform för lärare och skolor som vill samarbeta digitalt med andra skolor i Europa. Universitets- och högskolrådet samordnar eTwinnings verksamhet i Sverige. På den här Facebooksidan kan du följa vad som händer inom eTwinning, ur ett svenskt perspektiv.

eTwinning Sverige på Facebook

EPALE Sverige på Facebook

Facebook logotypEPALE är en webbplats för vuxenutbildning i Europa – med nyheter, kontaktforum, verktyg och nyttiga länkar. Universitet- och högskolerådet ansvarar för EPALE-nätverkets svenska Facebooksida. Här kan du ta del av tips, nyheter och aktuella händelser som riktar sig till dig som vuxenutbildare. Du kan också bidra med egna inlägg och ställa frågor på sidan.

EPALE Sverige på Facebook