Lyssna

Ansökningsseminarium för Erasmus+ korttidsprojekt

Ska din organisation ansöka om Erasmus+ korttidsprojekt? Då kan du anmäla dig till vårt ansökningsseminarium. Vi går igenom ansökningsformuläret och informerar om vad som är viktigt att tänka på när du ansöker. Anmäl dig senast den 15 januari 2023.

Mötet äger rum fysiskt i UHR:s lokaler i Solna Strand (alternativt annan lokal i Stockholm) och det kommer att finnas goda möjligheter till nätverkande och erfarenhetsutbyte. Du får också möjlighet att ställa dina frågor till våra handläggare.

Vad innebär korttidsprojekt?

Korttidsprojekt är mindre projekt som passar dig som ansöker för första gången eller som planerar ett färre antal aktiviteter.

Aktiviteterna kan genomföras under en projektperiod på 6 till 18 månader. Du kan söka bidrag för upp till 30 deltagare. Din organisation kan söka och beviljas bidrag tre gånger under en femårsperiod.

Om anmälan

Intresserad av att delta? Anmäl dig senast den 15 januari:

Anmälan ansökningsseminarium för Erasmus+ korttidsprojekt 

Anmälan är bindande. Deltagarplatsen går också att överlåta till en kollega. Vill du avboka eller överlåta din plats till en kollega, mejla ka1skola@uhr.se eller ka1yrkes@uhr.se senast den 15 januari.

Digitalt ansökningsseminarium 9 februari

Har du inte möjlighet att delta fysiskt den 27 januari går det bra att delta i ett digitalt ansökningsseminarium för Erasmus+ korttidsprojekt den 9 februari.

Anmälan till digitalt ansökningsseminarium Erasmus+ korttidsprojekt