Lyssna
Anmälan är stängd.

Beyond Borders - eTwinning contact making seminar

Ett kontaktseminarium i hybridformat där du får bekanta dig med de möjligheter eTwinningnätverket erbjuder vad gäller att nätverka, hitta projektpartners och driva projekt av olika slag. Seminariet består av en onlinesession och tre seminariedagar på plats i Dublin, Irland.

Om seminariet/aktiviteten

Seminariet ger dig möjlighet att bekanta dig med eTwinningplattformen och dess möjligheter samt lära dig mer om hur nätverket kan användas även i mobilitetsprojekt, både för praktiska aktiviteter men också för att ge ditt projekt synlighet. På seminariet kommer du också att kunna hitta nya partners för mobilitetsprojekt. 

Ansök om en plats

Sista ansökningsdag är 13 november. Maximalt antal svenska deltagare är tre (3). Deltagare som bereds en plats behöver vara med både under online-sessionen och i Dublin, samt registrera sig på eTwinningplattformen.

Ansök till seminariet på SALTO.

Läs mer och anslut dig till eTwinning, Europas största nätverk för lärare.

Så fungerar det 

Att delta i ett kontaktseminarium är ett bra verktyg för att byta erfarenheter över gränser i Europa. Seminarierna arrangeras utifrån varierande teman och vänder sig till utbildningsorganisationer inom förskola, skola, yrkesutbildning, högre utbildning och vuxnas lärande.

Läs mer om Erasmus+ kontaktseminarier.