Lyssna
Anmälan är stängd.

eTwinningseminarium för tysklärare på högstadiet och gymnasiet

Välkommen att söka plats på detta seminarium i Brygge, Belgien där du får möta lärare från flera europeiska länder. Ansök om en plats senast den 1 mars.

Under seminariet lär ni känna varandra och utforskar internationella samarbeten med tema ”demokratiskt deltagande”. Ni delar också idéer och goda exempel från verksamheten i era skolor och påbörjar eTwinningsamarbeten.

Du som söker ska arbeta som tysklärare med elever antingen på högstadiet eller gymnasiet, och ha viss erfarenhet av eTwinningsamarbeten sedan tidigare. Seminariet är på tyska och UHR bekostar resa och logi.

Om ansökan

Du som söker ska ha grundläggande kunskaper inom eTwinning, ha deltagit i minst ett projekt tidigare och ha ett fungerande eTwinningkonto på European School Education Platform (ESEP). Det finns fyra platser för svenska deltagare.

Vi prioriterar sökande som inte deltagit i UHR:s internationella seminarier de senaste två åren. Du förväntas också delta i ett uppföljningsmöte med eTwinningteamet på UHR och de andra deltagarna från Sverige.

Anmälan Seminarium i Brygge, 21-23 mars

Välkommen med din anmälan senast den 1 mars!

Program

(Detaljerat program meddelas inom kort)

Torsdag den 21 mars

Incheckning 14.30

Lördag den 23 mars

Avslutning 12.00