Lyssna

Möt UHR på SETT-dagarna 2024: Utforska gränslandet mellan skärmtid och samhällsansvar

eTwinning och Nordplus deltar i SETT-dagarna 2024, som äger rum den 16-18 april. SETT, "Scandinavian Educational Technology Transformation", är en ledande nordisk mötesplats för modern och framåtblickande utbildning. Under SETT 2024 presenteras projekt och initiativ där digital teknik används för att öka förståelsen och engagemanget för samhällsutmaningar.

 

Årets tema, "Mellan skärmtid och samhällsansvar", ligger i linje med eTwinning och Nordplus engagemang för att främja digitalt lärande och samarbete samtidigt som den uppmuntrar till reflektion kring digital närvaro och dess påverkan på samhället.

Kom förbi UHR:s monter M:12 där eTwinning och Nordplus kommer vara på plats och ta chansen att upptäcka nya pedagogiska verktyg och få inspiration till att göra klassrummet mer digitalt och samhällsengagerat. 

Några av våra eTwinningambassadörer kommer också att gästa montern för att informera och sprida kunskap om eTwinning.

Läs mer om SETT-dagarna och ta del av programmet här:

https://www.settdagarna.se/sv/

Universitets- och högskolerådet, eTwinning och Nordplus ser fram emot att tillsammans utforska gränslandet mellan skärmtid och samhällsansvar på SETT-dagarna 2024 och skapa en mer inkluderande, reflekterande och ansvarsfull digital framtid.