Lyssna

Webbinarium: Atlas praktik

Varmt välkommen på vårt webbinarium för dig som vill veta mer om programmet  Atlas praktik! Anmäl dig senast den 5 mars.

Atlas praktik är en spännande möjlighet för elever till arbetsplatsförlagt lärande (APL) på en arbetsplats i länder utanför EU/EES.

Utlandspraktiken kan ge yrkesmässig utveckling, ökade språkkunskaper och bidra till kulturellt utbyte. Programmet riktar sig till elever på gymnasieskolans yrkesprogram, den anpassade gymnasieskolan och studerande på yrkesutbildning inom vuxnas lärande. Det är ni på skolan eller inom organisationen som söker bidraget.

Webbinariet bjuder på information om programmet och om hur du ansöker. Före detta projektägare Elin Karvonen berättar om tidigare genomförda APL-projekt i Borneo, Malaysia, Australien, Galapagosöarna och Ecuador. Det kommer även att finnas möjlighet för dig att ställa frågor.

Om anmälan

Anmäl dig senast den 5 mars.

Anmälan till webbinariet Atlas praktik

Webbinariet hålls i Zoom. Vi skickar dig länken dagen för webbinariet. Om du inte får länken, kolla då först i din skräpkorg. Hör av dig till oss på atlas@uhr.se om du inte hittat den.

Ansökan är öppen 6 mars till 9 april (klockan 12.00)