Du kan följa Skolan möter världen i Zoom eller i direktsändning i appen UHR Event eller via Youtube. Här får du information om hur det går till och vad du behöver göra.

Följ seminariet i Zoom

I Zoom kan du följa hela programmet och vara med i både gruppsamtal med kollegor och valbara miniföreläsningar under programpunkten "Globala torget". Du som anmält dig ska ha fått en Zoomlänk till din e-postadress senast 7 maj. Om du inte fått mejlet - och det inte heller finns i din skräppost - hör av dig till oss på denglobalaskolan@uhr.se

Om du inte har tillgång till Zoom eller känner dig osäker på hur du använder verktyget kan du läsa mer på vår sida om teknik vid seminarier online.

Följ seminariet i direktsändning

Seminariet sänds också direkt i appen UHR Event och på Youtube. Där kan du följa föreläsningar och andra inslag i helgrupp som livestreamas, men inte delta i gruppsamtal med kollegor eller Globala torgets miniföreläsningar. Länk till direktsändningen hittar du i appen UHR Event eller på seminariets startsida.

Interagera i appen UHR Event 

För att vara med i interaktiva övningar, ställa frågor och chatta med andra deltagare måste du ladda ned appen UHR EventDet gör du från App Store, Play Butik eller liknande. Koden till Skolan möter världen är SMV2021 

Övriga tips

  • För att du ska få ut som mycket som möjligt av dagen rekommenderar vi att du i huvudsak deltar via Zoom och använder appen UHR Event.  
  • Du hittar oss i både appen och Zoom 30 minuter innan seminariet startar. Om du har frågor om tekniken kan du passa på att ställa dem då! 
  • Se till att din mikrofon i Zoom är avstängd när du inte deltar i ett gruppsamtal. 
  • Lägg gärna in din profil i appen. 

Teknisk support under seminariet

Har du frågor om tekniken kan du kontakta Martin Flower på telefon 073-3701135.