Vägen till en hållbar framtid. Det är årets tema för vår rikstäckande konferens om lärande för hållbar utveckling som i år äger rum i kortversion online.

Seminarium i Stockholm

Nej vi ställer inte in – vi ställer om!

Årets "Skolan möter världen" blickar framåt och fokuserar på lösningar. Vilken roll har skolan i att öka den kunskap och det engagemang som behövs för att vi ska nå de globala målen för hållbar utveckling? Hur undervisar vi för en positiv och hållbar samhällsutveckling där ingen lämnas utanför? Hur hittar vi möjligheter där andra ser utmaningar? 

I år går det inte att genomföra "Skolan möter världen" som planerat på grund av det nya coronaviruset. Istället sänder vi seminariet online. Flera av föreläsarna medverkar. Du kan läsa mer om föreläsarna och vad de ska prata om om du klickar på "Medverkande" till höger. Eller längst ner om du tittar i mobilen.

Hur går det till?

Parkera dig framför datorn med en bra uppkoppling torsdag 14 maj klockan 13-15. Följ livesändningen här. Alla kan vara med!

För att ställa frågor och delta i omröstningar och liknande ladda ned appen Mentimeter eller gå in på www.menti.com

Fungerar inte livesändningen - klicka på den här länken istället:
https://www.youtube.com/watch?v=5GGiaRQkLEc&feature=youtu.be

Varför?

UHR har beslutat att ställa in alla externa arrangemang med UHR som värd under vårterminen för att förhoppningsvis bidra till att minska smittspridningen i samhället. Skolan möter världen är ett av arrangemangen.

Varmt välkommen!

 

dgs-smv-loggor.jpg

Medverkande