Skolterminen är snart slut och kanske har du ett färdigt projekt som har det där lilla extra? Ansök om en National Quality Label och få ett erkännande om att ditt eTwinningarbete håller hög klass.

Quality LabelFör lärare, elever och skolor är en Quality Label ett konkret bevis på att deras eTwinning-aktiviteter håller hög kvalitet och en bekräftelse på deras engagemang inom europeiskt samarbete.

Den visar också att skolornas projekt har uppnått en viss nationell och europeisk nivå. Därför finns det två utmärkelser: National Quality Label och European Quality Label.

Är man dessutom intresserade av att delta i tävlingen om de europeiska eTwinningpriserna så behöver man ha en European Quality Label.

Du ansöker via eTwinning Live under fliken Projekt och Ansök om en Quality Label. Har du flera projekt som du vill anmäla fyller du i en ansökan för varje. Utmärkelsen Quality Label delas ut under hela året så skicka in din ansökan redan idag!

eTwinning är en del inom Erasmus + som ger möjligheter för skolor att samarbeta digitalt i internationella partnerskap. 570 000 lärare från 37 länder har gått med i programmet, som startade år 2005.