Mellan 10 - 12 oktober kraftsamlar hela Europa för att uppmärksamma Erasmus+ genom aktiviteten ErasmusDays. Du kan vara med i firandet genom att posta inlägg i sociala kanaler, tagga #ErasmusDays .

Syftet med ErasmusDays är att uppmärksamma de fina möjligheter till utveckling som Erasmus+ erbjuder lärare och personal; från förskola till universitet, samt yrkespraktik utomlands för yrkeselever och utbytesstudier och praktik för högskolestudenter.

Har du deltagit i ett Erasmus+ utbyte eller projekt kan du enkelt delta i firandet av ErasmusDays genom att posta inlägg i dina sociala kanaler under 10-12 oktober. Glöm inte att tagga med #ErasmusDays så deltar du till ett stort europeiskt flöde.

I dina sociala kanaler kan du berätta vad Erasmus+utbytet eller Erasmus+projektet har betytt för dig. Kanske har du roliga foton från ditt utbyte som du vill sprida. Eller passar du på att skicka hälsningar till vänner i andra länder som du fått genom ditt Eramusutbyte. Vi ser fram emot att ta del av dina erfarenheter från Erasmus+.

Tack för att du är med och firar!