Ansökningsseminarium - stöd och råd inför ansökan

Är ni i startgroparna för att ansöka om bidrag genom Erasmus+ mobilitet eller Erasmus+ strategiska partnerskap? Välkommen till våra ansökningsseminarier där vi ger dig hjälp med ansökan, nu inför ansökningsomgången 2020.

Öka chansen till att få ert projekt beviljat

Att delta på ett ansökningsseminarium är ett utmärkt tillfälle att räta ut frågetecknen kring ansökan och projektidén. Du får den information som behövs för att skriva en så bra ansökan som möjligt och som ökar era chanser att beviljas pengar för att driva ett projekt.

Vi förklarar hur du ansöker, vad som är viktigt att tänka på för att driva ett projekt inom Erasmus+ och hur ansökan bedöms. Vi ger återkoppling på era projektidéer och tipsar om verktyg för att utveckla och konkretisera projektidéer.

Här har vi samlat de seminarier som är aktuella just nu.

Ansökningsseminarier för Erasmus+ strategiska partnerskap

Ansökningsseminarierna är gemensamma för partnerskap mellan organisationer inom områdena skola, yrkes-, högre- och vuxenutbildning.

Är ni en förskola eller skola och planerar ett samarbete med enbart förskolor/skolor finns särskilda ansökningsseminarier, se under rubriken Partnerskap mellan förskolor/skolor.

Stockholm:

4 mars: Få hjälp med ansökan Erasmus+ strategiska partnerskap (sista anmälningsdag 24 februari)

Partnerskap mellan förskolor/skolor

Söker du för ett partnerskap mellan enbart förskolor/skolor har vi särskilda ansökningsseminarier för Erasmus+ strategiska partnerskap mellan skolor (KA229). Seminarierna äger rum i Stockholm.

11 februari: Få hjälp med ansökan Erasmus+ strategiska partnerskap mellan enbart skolor (sista anmälningsdag 4 februari)

28 februari: Få hjälp med ansökan Erasmus+ strategiska partnerskap mellan enbart skolor (sista anmälningsdag 21 februari)

3 mars: Få hjälp med ansökan Erasmus+ strategiska partnerskap mellan enbart skolor (sista anmälningsdag 25 februari)

11 mars: Få hjälp med ansökan Erasmus+ strategiska partnerskap mellan enbart skolor (sista anmälningsdag 4 mars)