Lyssna

eTwinning

Verksamhetsområde:
Skola, Yrkesutbildning
Aktivitet:
För elever/studenter: Studier För personal: Kurs, fortbildning, Konferens med mera För verksamheten: Hitta samarbetspartner
Var i världen:
Norden och Baltikum, Inom EU/ESS, Utanför EU/ESS
Ingen ansökan behövs Registrera dig för att komma igång. Då blir du medlem i nätverket och kan komma igång med samarbeten.

eTwinning är ett online-nätverk för Europas lärare och en del inom EU:s program Erasmus+. Sedan programmet startade 2005 deltar hundratusentals lärare från 44 länder.

Genom nätverket får din skola möjligheten att samarbeta digitalt i internationella partnerskap. Du kan samarbeta med andra länder, med en eller flera partners, och sedan genomföra pedagogiska samarbeten. Samtidigt blir det digitala arbetssättet en naturlig del av din undervisning. Genom att använda digital teknik för att kommunicera, jämföra, dela och bygga kunskap får eleverna också möjligheten att lära sig i samspel med jämnåriga i Europa.

Registrera dig 

Under sommaren 2022 lanseras den Europeiska skolutbildningsplattformen och webbsidan eTwinning.net kommer att fasas ut. Fortbildning, nätverkande och samarbete hamnar under ett och samma digitala tak med en rad fördelar för dig som användare.

Som eTwinnare kommer du att känna igen dig, men det är viktigt att du skapar ett EU-login så att ditt konto och din profil kan flyttas till den nya plattformen.

Skapa EU-login (europa.eu)

Registrera dig på den Europeiska skolutbildningsplattformen för att starta projekt (European School Education Platform)

Läs mer om den nya Europeiska skolutbildningsplattformen (pdf)

Logotyp eTwinningLogotyp Medfinansieras av Europeiska unionen

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på eTwinning@uhr.se

eTwinning på Facebook